Hospital Bignona

El nostre 1r projecte com a associació és en l’àmbit de la salut, concretament a l’Hospital de Bignona. La regió de Bignona engloba una població de més de 200.000 habitants. El poble de Bignona es troba a 33km de Ziguinchor, la capital de Casamance (Senegal). Dins d’aquest poble es troba l’Hospital de Bignona el qual és l’hospital referent d’una extensió de terreny enorme, amb moltes zones rurals.

 

Hi hem anat diverses vegades, hem visitat l’hospital, els hem explicat el projecte, ens han explicat les seves necessitats i prioritats i els hem fet entrega de tot el material sanitari que hem obtingut a través de col·laboracions. Des de llavors no hem deixat de recollir material que ens han donat a domicilis particulars, empreses i hospitals, i els hi hem fet arribar personalment.

 

El projecte Hospital Bignona el definim com un projecte de vida. Un projecte de llarga durada amb molts objectius per endavant. A més, dins del projecte englobem:
– L’ Hospital de Bignona
– El centre de salut de Niankitte
– La maternitat de Fangoumé

Sabem que la necessitat més sentida és a nivell d’urgències i emergències. En la situació actual a la regió de Bignona, no disposen de cap ambulància pròpia en bon estat. Un dels reptes més grans que ens plantegem és la creació d’una xarxa coordinada d’ambulàncies a tota la regió. Per millorar l’accés i disminuir la mortalitat.
Per fer-ho realitat, hem començat fent una crida a través d’una plataforma de micromecenatge: www.kukumiku.com –> Proyectos –> Hospital Bignona

244655258_4758609944157181_8713849634147921439_n

Objectius 2021:

#500maternite – Dotar de 500€ la maternitat de Fangoumé per millorar l’infraestructura

#containerdecami – Enviar un container via marítima amb tot el material

#ambulanciaBakolong – Fer arribar la 1a ambulància a la regió de Bignona …⏳

 

Hospital de Bignona

Dispensari de Niankitte