Què fem?

Recollim i transportem material solidari

Què recollim? On s'ha de portar?

Visualització

Compromís social

Projectes de desenvolupament

Diferents línies de treball segons necessitats

Economia social micromecenatge

A través de la plataforma online Kukumiku

Recollim i transportem material solidari

Recollim material solidari durant tot l’any.

QUÈ RECOLLIM? Sobretot material sanitari i maletes grans +20kg per facturar, però també material escolar, joguines, sabates i roba de totes les edats. Si teniu alguna cosa que us fa dubtar, us podeu posar en contacte amb nosaltres.
ON HO RECOLLIM? Ens trobem a Girona i rodalies. Però us podeu posar en contacte amb nosaltres i buscarem la millor manera per arribar als màxims llocs possibles. Recollim a particulars, empreses, hospitals, ajuntaments i tothom que vulgui col·laborar amb nosaltres.
ON HO GUARDEM? Afortunadament podem disposar d’espai a trasters particulars que ens han ofert de manera altruista. I actualment també comptem amb el suport de l’A-E-I-G La Claca de Cassà de la Selva, on tenim el nostre 1r punt de recollida, al c/Migdia, 7.
COM HO TRANSPORTEM? A través de les companyes i companys de “Viatgemjuntscatcas”. Aprofitem els seus viatges per facturar totes les maletes possibles plenes de material solidari. L’any 2019 vam poder portar més de 900 kg de material.

Visualització

Creiem essencial sensibilitzar ambdues poblacions. Volem apropar dues cultures completament diferents com és la cultura dels poblats de Casamance i la cultura catalana. Tots sabem que no és el mateix impacte el que pot tenir una paraula, una fotografia o una experiència personal. Volem donar cara i veu a les persones.

Projectes de desenvolupament

La nostra associació està oberta a diferents línies de treball segons les necessitats de la població de Casamance. Estem formats per un equip a Catalunya però també un equip a Casamance, que ens orienten pel que fa les prioritats i necessitats.
Actualment el projecte que hem iniciat és el de “l’Hospital de Bignona” dirigit a l’àmbit de salut.

Economia social micromecenatge

Tot el que hem realitzat fins a dia d’avui ha sigut gràcies a l’aportació de molta gent i esperem seguir comptant amb aquest suport per tirar endavant els projectes que ens plantegem. Creiem en el compromís social i pensem que el micromecenatge és una bona forma de finançament perquè et permet fer difusió de l’associació i el projecte, i a més, sabem que si el projecte tira endavant és perquè hi ha persones que creuen amb el que fem.